Logo Disappears from Menu When Too Many Items Added

Hello everyone,

I’ve encountered an issue with my HivePress menu where the logo disappears once I add too many items to it. I’m perplexed about what might be causing this behavior and would appreciate any insights or solutions you may have.

Problem Details:
Upon adding numerous items to my HivePress menu, I’ve noticed that the logo disappears from the menu bar entirely. This occurs specifically when the menu reaches a certain threshold of items, although the exact number seems inconsistent. Initially, I suspected it might be a CSS or layout issue, but upon inspection, I couldn’t find any relevant styling conflicts.

Attempts at Resolution:
I’ve attempted to troubleshoot this problem by inspecting the HTML and CSS, ensuring that there are no conflicting styles impacting the logo’s visibility. Additionally, I’ve tried adjusting various settings within HivePress related to menu configuration, but none of these adjustments have resolved the issue.

Request for Assistance:
If anyone has encountered a similar problem or has expertise in troubleshooting HivePress menu issues, I would greatly appreciate any guidance or suggestions you can provide. My goal is to ensure that the logo remains visible in the menu bar regardless of the number of items present.

Thank you in advance for your help and insights.

Best regards,

Hi,

Please provide more details regarding this issue (e.g., your actions step by step with screenshots, etc.). This will help us to reproduce and resolve the issue faster.